Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr C. 7 maj 2008.


Kliande ångestfantasi

Det kliar.

Det kliaaaar.

Det KLIAAAR!

 

Jag vill trycka på ditt namn,

se din presentation.

Jag vill skicka ett ord,

få ett svar.

 

Jag är som ett barn,

vill ha bekräftelse och uppmärksamhet

från dig,

tycker om att du är här igen

men mår dåligt av din närvaro.

 

Det gnager i hjärnbalken,

det rycker i fingrarna,

kliar under huden,

jag loggar ut.




Fri vers av Carin
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 17:13



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ha! sorglig
sanning!
väl inringad.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin