Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett shysst järnrör slår man hela världen med häpnad...

Stå upp när smällen kommer
Kan du inte hoppa kryp under
Inte för att jag vet
Men jag har vart där

Stått på andra sidan glaset
Inne i värmen
Tittat ut

Ombytta roller
Inte lika roligt längre


Och jag tar smällen




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen