Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnrörets återkomst

Stenhårt
Betongdamm

AJ!
Som huvudet studsar ner i
när jag faller handlöst
tar emot golvet
upp igen med fart
för att sedan landa igen
med otäckt kras
och lampan släcks
ögonen slocknar
gonatt

Skulle haft ett järnrör
och slå tillbaks med
men jag har bara små knytnävar
som inget duger annat till än att hota med

Jag jabbar och fintar men du duckar aldrig
Hur fan ska jag slåss då ?




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen