Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små jävla bitar

Små små jävla bitar
av saker jag borde komma ihåg
jävla jävla bitar
kom fram ur minnet
jag ska ju pussla ihop mitt liv!




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 586 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-24 20:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Chicky bits...?
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen