Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En första chans

Mot de öppna vidderna slungas vi handlöst
att likt vilsna flygfrukter spridas för vinden
lekfullt blåser gudinnorna ut oskuldens ros
på drömmars fält återföds så dina andetag

Att frälsas i himlen ryms inom livets hopp
men vågar du tro på kärlek bortom döden?





Fri vers av Evigt liv
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-24 21:10



Bookmark and Share


  Leva Livet
Vackra ord från din penna.
Den som väntar på något gott...
2008-07-25

  Mona*
Ja vågar man? Och kan man låta bli? Snyggt formulerat!
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Det vågar jag. Jag har mött Honom.
2008-07-24

  Kalle.O
Vågar man tro på kärlek hitom döden...
Snyggt skrivet!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv