Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinkande

du ser mig inte
jag har fönstrets smuts på min handflata
men du ser mig inte

är det jag som rör mig
eller far du bort med perrongen?




Övriga genrer av Jori
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 21:17



Bookmark and Share


  Cris
far bort med perrongen.. ja.. man kan ju undra.
Det var en snitsig text
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä