Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resetankar

 

om jag var ung

igen

skulle jag åka

till Ligurien

leva där ett tag

lära mig italienska

bejaka mitt avlägsna släktskap

 

om jag var ung

reste jag till Kina fast

språket lär jag aldrig klara

 

sedan tog jag mig

till Fidjiöarna och

kanske Indien

 

Om jag var ung och om

min älskade levde eller

om bara min älskade

hade levt nu

så hade vi haft

många resmål

kvar

nu har jag

tappat

reslusten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 23:53



Bookmark and Share


  Kalle.O
Den kommer åter...
Upplevelser vill man gärna göra med den/de man älskar så jag förstår din situation, resor tappar sin glans utan sin älskade...
2008-07-25

    ej medlem längre
Är man frisk och har medel....
Varför inte förverkliga de drömmar som man en gång hade i tvåsamhet?
En tankeväckande text!
2008-07-25

  Gunilla VIP
om jag var ung...
Många pensionerade
'ungdomar' reser
världen runt.
Låter som om
nyvaknande
reslust gör sig
påmind.
Blir lysten själv
när jag läser dina rader!
2008-07-25

  Janis Karlsson
Hoppas du får reslusten åter! Världen väntar på att upptäckas...
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP