Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt namn passar bra ihop med mitt

jag har prövat våra namn tillsammans, mitt och ditt
liksom smakat på orden och lyssnat
för att inse att ditt namn passar bra ihop med mitt
likaså har jag prövat våra händer tillsammans, mina och dina
liksom smakat på känslan och kemin och förstått att din hand passar bra i min
sedan prövade jag våra läppar tillsammans, mina och dina
liksom smakade på passionen och upplevde närheten
och tvivlade inte en sekund på att dina läppar passar bra mot mina

jag vill pröva våra hjärtan tillsammans
-mitt och ditt
liksom smaka på kärlek
jag tror nämligen ditt hjärta passar bra med mitt.









Övriga genrer av ettjag
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag