Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet ni inte

 

Ni som är min livlina

som kommenterar och

diskuterar allt mellan himmel

och jord och får mig att känna

mig som en människa när det är

just det jag inte känner mig som

 

Ni får mig att vilja finnas

vakna till i nya insikter

ger mig mod när det sviktar

och låter mig hållas när

min åsikt är avvikande

 

Jag föds i det jag uttalar

plötsligt fick jag vingar

jag som aldrig flugit förr

får syn på en som inte

är jag fast väldigt

 

mycket jag

 

Ni har påverkat mitt liv

och gör det varje dag

för utan er var dagen

förutsägbart ensidig

 

Ni vet inte att jag höll på att

duka under av vänners svek

när det stod klart för mig att

livet var omöjligt att förändra

 

Ni vet inte hur många gånger

jag har suttit här och sagt

SHAME ON ME SHAME ON ME

till mig själv för att skulden

blev mig övermäktig efter min

älskades död då jag tyckte att

det varit rättvisare om han fått

leva istället för mig i det här

skitlivet

 

Men nu har ni möblerat om mina

tankar och fått hela min värld

uppochner och det som föds

ur detta är jag själv i annan

 

syntesen av ekvationen

förr och nu blir den jag

tack vare er har mött

och äntligen står

det klart för

mig att när

ni finns till

så måste

ju jag

också

göra

det

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-25 21:33



Bookmark and Share


  jardan
Du är så bra i dina rader, jag ber att få återgälda det, så mycket som du ger oss andra.
2008-07-26

    Melona
Fin text som är du i ett nötskal, i positiv mening...
Du ger mycket med, med dina tankar och klokskaper, glad att du finns här!
2008-07-26

  Åsa Gustavsson VIP
Detta var jättetjusigt!
Sådär enkelt och ändå oerhört starkt.
Applåd!
2008-07-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Flyg
flyg
flyg fritt
För det kan du!
Du är bra
Du kan
Du är uppskattad
och ditt liv är viktigt!
Glöm aldrig det!
Mycket fin text!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP