Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens hemlighet


Fick reda på en hemlighet ikväll
Min skyddsängel Rosalinda viskade den till mig
Det har varit stormöte i rymden

 

Eftersom så många jordebarn har så svårt att sova
har änglarna beslutat sända ned att hav av önskestjärnor
till jorden bara för inatt. Stjärnor i alla de färger för olika uppdrag


Röda kärleksstjärnor för den som vill ha kärlek
Lila kärleksstjärnor för den som vill ha andlighet
Gröna kärleksstjärnor för den som vill ha styrka
Gula kärleksstjärnor för den som vill ha glädje
Blåa kärleksstjärnor för den som vill ha lugn och ro
Vita kärleksstjärnor för den som vill ha kontakt med Universum


Ni får plocka hur många ni vill,
villkoret är att ni verkligen  på allvar tänker på det ni önskar
och vad ni vill ha ut av er eller era önskestjärnor. När ni önskat färdigt sluter ni ögonen och visualiserar er önskan. Låt inga andra tankar tränga fram, och ni ska falla i god sömn. Och i morgon kommer er önskan att börja ta form

Om ni lyssnar riktigt noga kan ni höra sången från den himmelska körer, sjungande sin vaggsång Sov Gott alla Jordebarn






Fri vers av Nic
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-07-15 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic