Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästföredatum

 

bäst före

har redan varit

och bäst efter har

jag inte kommit fram till

 

kanske är jag i

bästmellandatumåldern

åtminstone så länge

det går framåt

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 12:50



Bookmark and Share


    Scribble
Ulla, stanna nu länge på mellandatum,
bästa åldern, låt det inte gå för fort framåt!
Kram, S
2008-07-29

  Gunilla VIP
Är det inte det som kallas *bästa åldern*?
Finurligt tänkt och formulerat!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP