Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vandra


till ett ställe

där

det inte finns smärta

där

det inte finns tankar


Jag vill vandra

till ett ställe

där

ingen känner mig


Jag vill vandra

till ett ställe

där

jag ska börja

mitt liv från början



Jag vill vandra ...


och


Jag tror nu

att

jag är på väg

till detta ställe




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-26 16:14



Bookmark and Share


  Trädflickan
Ja ibland vill man bara bort.. någon annanstans..
2008-07-26

  Teresia Ridell
Känner likadant, fast allt ansvar (för mina barn), håller mig tillbaka. Smärtan måste dessvärre uthärdas ibland; fastän man nästan går åt.
Kram !
2008-07-26

  Josef Ahl
Underbart !!!
2008-07-26

  friheten
Sån känsla kan jag då och då, men vi behövs för dem runt om kring, så det är itne bara ge sig i väg.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP