Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet NU


varför

Du kom igen

i mitt liv

efter alla dessa år


Du kom bara

för att

göra slut

med

mitt hjärta


med

min själ


med

mitt liv


med mig .......


Jag litade

på dina lögner


Jag trodde

du älskade mig


men


så fel jag hade


Den du älskade

var någon annan, tyvärr


Hur kunde jag lita på Dig ???


Jag litar inte mer

på kärlekens eld


Jag litar inte mer

på kärlekslängtans smärta


Jag litar inte mer

på återförenandets tidpunkt


Jag litar inte mer...







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 607 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-26 19:05



Bookmark and Share


  wellness tina
Hallllååååå däääär! såklart du göör! Höööör du meeej?
Du Är Värdig!


Kram igen
2008-08-04

    Miss Bea
Tilliten MÅSTE hitta tillbaka till dig!
Mycket vackert och vemodigt.

Varmt
Miss Bea
2008-07-27

  Elaine.S VIP
Så ont brusten tillit och längtan kan göra...
2008-07-27

  friheten
Vilken smärta, tänk att man överlever denna svek. Kram till dig!
2008-07-26

    StinusFinus
Wow, vilken energi som slösas... den kommer igen.
2008-07-26

  anits VIP
Livet kan vara komplicerat
kärleken är inget undantag
den är mer än komplicerad
kan känna ditt vemod och
sorg när jag läser dikten
Kram
2008-07-26

  Teresia Ridell
Berör djupt. Ja kärlek..få vet vad det verkligen är att älska någon ANNAN. Trodde HAN älskade mig..men vet nu att han bara älskade (älskar) sig själv och vill äga/kontrollera mig. Inte älska mig för mitt väls skull.
Men någonstans någon gång..... Kram !
2008-07-26

  Quasimodo
Vemod och svek som berör !!!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic