Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen gillar att städa.

jag slängde hjärtat ut genom fönstret
men hoppades på att bli upplockad
ta mig till kärlek
ta mig till paris
eller bara hem till dig
fånga mig mellan dina händer
och laga alla hålen med fingeravtryck

du tittade på mig
och jag ville skrika
'kom vi satsar allt vi har på lotto
vi behöver bara ett nummer
du kan få mitt
vi behöver inte dela
för vinsten är du'

men du stängde ögonen
låste fast händerna
och kvävde en gäspning
samtidigt som jag blev en enda röra
och ingen gillar att städa

/ Andersson Linn




Fri vers av instability
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 19:52



Bookmark and Share


    Brus
Bra! "samtidigt som jag blev en enda röra
och ingen gillar att städa"
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

instability
instability