Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor tanto

Vill ha dig
älska dig som du är

dina böjelser
lidelser
kval
din åtrå, din hunger
ditt begär..

Vill älska dig som du är..







Övriga genrer av tanto
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-07-15 10:31



Bookmark and Share


  astranova
fint innehåll och bra rytm, men jag är ju inte så förtjust i rim...
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

tanto