Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Ditt grepp om min höft


Släpper allt jag har

Låter pennan skena


Känslan är underbar

Du kan bara mena


..att ditt grepp om min höft

vill ge mig all den tröst


som dessa år gett mig

en längtan efter

att någonsin få känna




Fri vers av MinnaSofia
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia