Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi nådde fram

Ibland så nära
men ändå långt borta
Att få nå fram
till målet
upplevelsen

bakom tången
känna havet
näthinnans bild
bevaras
för att ses åter och åter

havets svalka
jag gjorde det
hunden och jag
förnyat simkunnighetsprov
minnen som plockas fram åter och åter




Övriga genrer av jardan
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-27 11:11



Bookmark and Share


  isidore
fantastisk. bokmärkes
2008-08-08

  thyra
Glädjen känns i dina ord! Fint!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan