Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen när Du sa vissa ord



dog den ena halvan av mig

och

den andra halvan

stannade att leva







Nu lever bara

den ena halvan av mig

men

ingen vet det

utom jag

att

en gång fanns en halva till

när jag var en hel människa



Du

har Allt

men

har ingenting



Jag

har ingenting

men

har Allt



För att

jag

har själen .......






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 562 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-27 11:43



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Så sant Stela! Pusselbitarna kommer nog på plats... Hälsar vännen fredrik
2008-07-28

  anits VIP
En mycket vacker avslutning
på dikten
2008-07-27

  anits VIP
Vemodig och sorglig
läsning
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic