Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördelen med våra bekymmer är



att

de inte stannar för evigt


Genom att påminna oss själva

om

att vi har mycket

att vara tacksamma över


Lär vi oss

att förstå

att Allt

det goda vi har i livet

inte är självklart


Jag dog

men ändå dog jag inte

Guds ynnest kom oväntad .......




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 546 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-27 12:30



Bookmark and Share


  aol
så klok sann poesi för så är det
2008-08-22

  Fånga dagen
Mycket tänkvärd och bra dikt viktig verkligen:)
2008-08-02

  Teresia Ridell
Ja just att tänka på vad man faktiskt har att vara tacksam för istället för allt det där man saknar/förlorat så har man mycket glädje att finna. Men lätt att bli blind i sorgens stund.
2008-07-27

  anits VIP
Mycket vackert den
här tycker jag mycket
om
2008-07-27

  Trädflickan
Vad skönt, du har rätt, våra bekymmer stannar inte förevigt.
Känns lättare när man tänker så.
2008-07-27

  Elaine.S VIP
Den här gillade jag väldigt mycket...bokmärker och applåderar
2008-07-27

  Quasimodo
Klokt och sant här !!!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic