Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågelunge

 

som fågelungen

gapar jag och tar emot

det livet ger mig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-27 12:53



Bookmark and Share


    Scribble
Yes Ulla, ta emot varje fin stund livet ger!
Ibland måste man leta efter den!
Kram,S
2008-07-29

    BetweenTheLines
Hey,Nice!
2008-07-28

  Bibbi VIP
Håller med Gunilla här.
Applåd!
2008-07-28

  Julia
Intressant hur folk som kommenterat denna haiku uppfattar den som hoppfull. Även jag har kommit till insikten att jag är som en gapande, allätande fågelunge, men då har jag också uppfattat detta som något deprimerande och hopplöst. Kanske borde jag tänka om?
Mycket bra haiku, skön till både innehåll och form!
2008-07-27

  Kalle.O
Den fullkomligt lyser av hopp...
Helt underbar i all sin enkelhet!
2008-07-27

  * Ammi *
ja så härligt!
2008-07-27

  Gunilla VIP
Är det inte det vi alla borde göra?
Med förbehållet att få spotta ut...
2008-07-27

    Bim
...dina rader andas stark förtröstan och hoppfullhet,-fint skrivet Ulla!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP