Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är berättelsen som jag skrev i dagboken om. Det är den lilla larven som förvandlas till en vacker fjäril. Hoppas den duger och som sagt är det en låt som jag skrivit.


Poor Betty Butterfly

Jag vet inte om jag gör det rätt
För jag har aldrig gjort det här förut
Men mitt hjärta säger att det är rätt
Jag var född för att göra det här
Så jag slipper inte undan
Jag är inte så bra på det här
Ärligt talat är jag inte bra på någonting

Men jag försöker dölja det så gått de går
För du vill inte vet så du vet inte
Att jag inte är så bra

Detta är tiden före en magisk natt
Jag har aldrig berättat min historia tidigare
Jag skulle snart ta ett nytt steg i livet
Jag var kär i dig men du brydde dig ej
Du hittade på skämt om mig och det sårade mig

Men jag försöker dölja det så gått de går
För du vill inte vet så du vet inte
Att jag är kär i dig

Ingen bryr sig om en larv
Fet och äcklig, tråkig och ful
De andra barnen slår och retar mig
Jag har funderat på att dränka mig

Men jag försöker dölja det så gått de går
För du vill inte veta så du vet inte
Att jag funderat på självmord

Men så en dag är jag vacker och grann
Väskor fyllda av kunskap bär jag

Så du vet inte och jag berättar inte

Det är min magi och se dig omkring
Det finns så många andra,
som är som mig
Men dom vet det inte..
..än




Fri vers av Jul_iia
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia