Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna gråta

Att ha den härliga förmågan
att kunna gråta

är inte alla förunnat

Att kunna se och förstå
andras känslor

Den kunskapen
finns ej överallt

Att få röra vid
nå'n annans inre

Finns den möjligheten alls?

Träffar ni på den,
håll i den!

For Heavens sake!
Håll fast den!




Fri vers av Dionysius
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 14:26



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så sant som det är sagt, har man kommit någon riktigt nära inpå livet så har man något mycket speciellt med den personen, det ska man verkligen vara rädd om!
Mycket bra skrivet!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius