Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det annat än sex?

Jag skulle vilja träffa en man
som är en jävel i sängen
men som aldrig, eller åtminstone nästan aldrig,
det vill säga inte alltid,
tänker på sex
Någon som tänker på annat,
talar om annat
Någon som talar om miljön till exempel
Men som är en jäkel på att knulla
men inte alltid pratar om det.
Som tar det naturligt att han är så himla bra
och att jag är så himla bra

Fick ett mail nyss från han jag träffar nu.
Han är en jäkel i sängen, men tänker bara på sex.
”Tänker på dig”, skrev han
Vad tänkte du då, tänker jag.
Inte tänker du på att jag har långt till jobbet
måste upp tidigt
och cykla hela vägen
Inte tänker du på alla tunga matkassar jag måste släpa.
Hade du tänkt på det så hade du inte suttit där vid din dator och skickat ett mail med orden ”Jag tänker på dig”
Eller hur?

Jag tänker på honom ibland också.
Då tänker jag oftast på sex.
Det är det jag tänker på när jag tänker på honom.
Men det är klart, han är snäll på sitt sätt, och rolig
och får väl duga
tills jag hittar han som är en jävel i sängen
men tänker på annat och talar om miljön till exempel.

Fast det kanske inte finns sådana män?
Kanske jag är lika tråkig också?




Övriga genrer av odyne
Läst 451 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-27 22:44



Bookmark and Share


  Rosadelores
Haha, riktigt bra! Känner igen mig i de tankarna...trots att jag är kille...
2009-10-24

  Fredrik Stillesjö
Hej Odyne!

Tänkvärt, antagligen finns de inte. Men ibland finns dom... Hälsar Fredrik
2008-10-06

  Eric R Ström
en jävel i sängen låter inte helt positivt

inte ens i sängen
2008-09-05

    forskaren
"Finns det annat än sex?"



Ja,



kärlek!
2008-08-30

    StinusFinus
Det finns såna män, jag har en av dom.
2008-07-27

  Trädflickan
Vet du vad..Jag tror inte det finns såna män..
2008-07-27

  inutimonster
va! menar du att män är pojkar fast med mer erfarenhet? då fan ger jag upp redan nu och blir gay!
2008-07-27

    JJ VIP
(ler) Ja ni kvinnor, hm... och vi män.... hm, börjar om... vi människor vill gärna ha det som inte finns, och väldigt mycket av det! Applåderar din roliga text! Mvh. JJ.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne