Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Min morfar hade varit änkeman i över tjugo år. Trots det smög han tyst upp ur sängen på natten när han behövde gå på toaletten för att inte väcka min mormor. Som varit död i över tjugo år.

Min pappa hjälpte mig att flytta en gång. Han sov kvar hos mig. På morgonen vid frukosten frågade jag om han saknade något. Jag tänkte naturligtvis på om han ville ha något mer, något annat att äta.
”Ja, svarade min pappa. Jag saknar din mamma”

Jag tänker; Det måste väl vara kärlek?




Övriga genrer av odyne
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-27 22:53



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Jag har precis förlorat min farmor, så igenkännandet i texten är på riktigt hög nivå.

Min farfar sitter fortfarande och försöker hålla sig vaken vid tv:n för att farmor inte ska behöva väcka honom, han köper fortfarande mat för två personer så att han får slänga hälften.
2008-07-27

  inutimonster
fan vad fint. ja, det måste vara kärlek. det får mig att rysa, det här.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne