Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bsidor.


paris 1883 - pensionärer ser mig som ett virus

du erbjuder döda cigaretter
& visar ärren från de gamla tiderna










jag kan fixa mina problem med ett ja eller nej
& då kan jag släppa ut mina duvor ur mitt hår

jag är ingen linslus
du sitter några rader bort
& tar kort på mig i smyg när jag gråter med en glass i handen

du hälsar inte lika ofta
men jag förstår dig









paris 1883
vi sparar våra tankar i
jules ferrys skägg













vi kan sippa vin till isländsk musik
medan vi målar på våra masker

din armé är deprimerad
& du beställer nya lakan


du slipar dina naglar för att du
känner att världen är alltför vass




Fri vers av Frederick
Läst 614 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-07-29 20:05



Bookmark and Share


  Mäkitalo
sant världen är allt för vass, men när man läser den här kan man inte bli annat än helt varm&mjuk i kroppen
2008-09-30

  hets
fin och bra eller jag vet inte vad jag kan kommentera men den var ja, bra. jävligt bra.
2008-09-08

  Nicole Margit
Men hej hallå. Ikväll blev den här tjejen överrumplad.
2008-08-20

  silencieux
wow wow wow. verkligen så lätt att läsa, känslan är ungdomlig. love it.
2008-08-18

  Hanni
Snyggt!
2008-07-31

    plomberad fiskpinne
faktiskt väldigt bra, jag gillar den.
2008-07-30

    smuts
Snyggt. Sårbart på något vis. Jag tycker om:

du sitter några rader bort
& tar kort på mig i smyg när jag gråter med en glass i handen
2008-07-30

    Sandrew
ÅÅÅÅÅÅH du är så bra!
2008-07-29

  Elin Katten Lo VIP
Snyggt. Elin gillar din stil och din dikt. Och dina solglasögon.

Tack.


z
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick