Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punkt efter punkt

 

 

vad trasar sönder natten
om inte jag

sätter punkt
efter punkt efter punkt

allting fortsätter
om och om igen

till slut

minns jag inte början

och mörkret håller
natten igenom




Övriga genrer av Jori
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä