Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det förflutnas demoner och framtidens drömprins


Besten och Prinsen

Jagar mig nedför gatan
det förflutnas bestar
svarta som satan
och käftar som hine håle
(hjälp)


De räds dock den gyllene kedja
spänd över vägen
tillverkad i smedja
av godhetens händer 
(puh, tack)


Når fram till lugnets hus
med hästsko av lycka
över porten ger ljus
för att boningen smycka
(lättnadens suck)


Tala är silver
storyn härmed berättad
tiga är guld
tystnad därmed berättigad
(nu är det över, pust)

Och i tystnadens ro
mardrömmens bestar försvinner
ersatta av prinsen
hos vilken kärleken brinner
(och vi ska leva lyckliga......)




Fri vers av Nic
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-07-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic