Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åskrädd


Sommaroroväder


Åskan spyr lågor


Asfalten föder bubblor


Hjärtat slår otakt!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-07-15 18:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
suverän
jag kände din dikt
på riktigt inatt !!
2005-07-16

  Jessi
Åååhhh, så olika det kan vara! Jag ÄLSKAR sommaroväder med massor av åska :)
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic