Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harhjärta

harhjärta,
de ropar efter dig
skriker

som ur en febertrans
river de inom dig
Drömmarna

ut vill de,
fångenskap är
ett onaturligt tillstånd
för något så
levande.


min älskade vän
hör du dem inte?
hur de strävar i sina kedjor
så hårt mot frihet
att handlederna rodnar
av blod och rost










Övriga genrer av cecabom
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom