Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det har vi inte alls... men vissa vuxna ljuger för barn på det här sättet, samma typ av lögner (och förnekelse) som man ser på alltför många ställen i detta samhälle...


Mamma och jag har bestämt oss för att skiljas


Mamma och jag har bestämt oss för att skiljas.
Det blir bäst för oss alla, men är inget vi skulle vilja.
Men mamma har fått upp ögonen för andra killar.
Ni kommer knappt märka det ens, ni bor kvar med mamma i villan.
Vi har försökt hålla ihop för er och vår skull.
Lova oss, ungar, att inte känna nån skuld!
Det blir bäst så här, i alla fall i längden.
Och när jag flyttar ut får ju ni plats i dubbelsängen!




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-28 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP