Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangelappostrof


Hur kommer det sig,

att morgondaggen dröjer sig kvar

så länge

vid din solbrända kind

(blekta havständer?)

och spelar entusiastiskt med mina tama solkatter?

~

Varför håller du mig fortfarande i handen

trots allt runt omkring dig,

ber dig

gå?

*

Varför ser du inte den gråa himmelen

inunder täcket av stjärnor

och drömmar?


Låt tårarna falla mot mina "prickiga" vader

och berätta för mig




- Alla dina problem




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-28 23:18



Bookmark and Share


  elden
vackra formuleringar, gillar sättet du skriver!
2008-11-28

  Patrik Englund VIP
fin poesi.
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar