ni
vet
redan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni
vet
redan




Landsvägsrakans evighet

 

landsvägsrakans

evighet

spöade tålamodet

oändligt

 

sjukdomslidandets

helvete

omöjliggjorde något som helst

njutande

 

sista bilden etsad

i havet

på Samos

självdog den

 

tre månader senare

borta

ute ur leken

ingen joker

 

landsvägsrakans

evighet

spöade sorgen

blodig 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 08:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som går rakt in i hjärtat
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP