Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök idag att vara precis den Du faktiskt är och att vara stolt över just det




Nöj Dig inte med en relation

som inte tillåter dig

att vara dig själv


Vi är alla unika

- varenda en av oss -


Vi

människor

gömmer oss

i tornen

av rädsla

för

det främmande


Försök idag

att vara

precis den Du faktiskt är

och

att vara stolt över just det






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 646 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-29 12:30



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
jag ska försöka
2008-08-09

    Issand. VIP
jag försöker men en viss person kom in i mitt liv och "tog över" i precis rätt (eller fel för mig) ögonblick..sedan des har jag haft svårt att prata och ta för mig.

men det var en skitbra text, jag vet ingen som skriver bättre än du på just det här sättet, eller föresten, det finns nog ingen annan som kan skriva så här! :D
2008-08-02

    mr cloud
väldigt bra skrivet :D
!
2008-08-02

  Annie b'larsson VIP
jag älskar de första
tre raderna. Precis, man
borde inte det.
2008-08-01

    ej medlem längre
jag vill instämma med alla de andra.. detta är en klok tanke. För vem annars kan vi vara .. i längden
2008-07-29

  Quasimodo
Klokt och sant för det !!!
2008-07-29

  Elaine.S VIP
Bra skrivet, tar till mig dessa klokord..
2008-07-29

  anits VIP
En vacker och tänkvärd text
2008-07-29

    Ken Cassel
Vackert!

Kramar
2008-07-29

  Ilona _L
BRA idé!!!
2008-07-29

    Lindizz
En vacker text om att vara stolt över den man är, för vi alla är unika. Mycket fint skrivet!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic