Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rike av trygghet och värme

 

 

 

och du var vacker
vackrare än konsten

min kära
...
min kärlek
...

du är för evigt
min fristad




Fri vers av tungspets
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tungspets