Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spektakel under lakanen

 

 

 

du log åt min mognad
tyckte väl att den var
vacker
separerade mina tänder
och lade din tungspets
därimellan
strödde vårdslöst ut
din lättjefulla arom

( den som lärde mig konsten
         att andas )

och jag stal din rodnad
placerade den omsorgsfullt
över
mina magra kinder
i en svag nyans av kärlek




Fri vers av tungspets
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 15:56



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
romantiskt..
2008-08-01

  lyckeli
Tycker om...
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

tungspets