Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi tog bort namnet från dörren



och jag minns hur jag svor
hur jag skrek


och jag hatade dig
och allt du var
din lukt och alla dina ord
du var osmaklig
osmart
och bortslösad tid


....till en början var allt perfekt


och du gjorde ont i mig
dygnet runt i hur många dagar som helst
och jag slutade andas när jag såg något som var ditt
eller mitt då
eller vårat
och jag kunde knappt gå uppför trapporna
för vi en gång burit upp tv´n där
och jag skrattat så jag nästan tappade kartongen


....i mitten också


och jag vände och vred på allt du sa
och jag avskydde dig
och du var ful
du var sjuk och inte alls värd mig
och alla tyckte illa om dig för att du lämnat mig
och jag tyckte att det var bra

....precis innan slutet var allt perfekt


men så fort jag var själv grät jag oavbrutet efter dig
och saknade allt vi hade
jag slutade se på tv`n jag nästan tappat då
innan du nästan skrattat ihjäl dig
och som jag önskat att du gjorde det
och jag slutade äta mer än nödvändigt
för vi åt alltid på nåt
och jag önskade att mitt liv var perfekt
och att jag inte var så ensam
och att din post fortfarande kom till min dörr


och du sa alltid att jag var galen
jag vet jag var nog galnare än du visste
jag var sjuk
jag tittade igenom allt bakom din rygg
och såg bilder av dig inuti en blondin med väldigt stora bröst


och efter att du försvann blev allting bara värre


och så gick jag omkring varje dag
tills jag tog bort delar av dig i mitt liv lite här och där
och överraskades den dagen du helt plötsligt var borta
och jag kände mig ganska frisk


men så för några dagarsen
efter en ganska lång tid
ringde du mig
och sa att du gjort ett väldigt stort misstag
att du saknade mig varje sekund du andades
och att livet utan mig var halvt

och jag har suttit och stirrat med öppen mun på den där tv`n
sedan dess

avslagen

och nu tror jag att jag blivit sjuk på riktigt




Fri vers av lissa
Läst 757 gånger
Publicerad 2005-07-15 21:31



Bookmark and Share


    André
Ja! Kudos!
2005-08-30

  RebeckaNilsson
Undebar text!
2005-08-16

  Zam
kärlek, besatthet, alla bär vi sjukdomen inom oss...
2005-08-08

    Emma_med_t
Oj, gick rakt in hjärtat. Känner så väl igen känslorna.. Hoppas det löste/löser sig till det bästa (när vet man säkert vad som är det bäst?).../E
2005-07-29

  marianela
Mycket fint. Gillar speciellt slutet.
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död