Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera irriterande ord från pseudonymen meningslös



Jag är rädd
generellt och avtrubbat
rädd för alla du
alla jag och alla sprickor
Jag är rädd men jag känner mig dum
som en idiot för att jag inte förstår
inte förstår eller kanske t.o.m. för slö att försöka
kanske är jag bara en fet, ful idiot
tom och innehållslös då
för det måste man väl vara
ett tomt skal
annars så gör världen ont
ondare med alla kanter och hårda ytor
Jag värjer mig för alla du jag ser
mitt enda skydd och min enda attack
att titta bort, agera osynlig och oseende
tänk vad jag sett osett...
Jag har alltid gillat ordet meningslös
det var hur jag identifierade livet,
mig själv och allt jag trodde jag kunde förändra
tänk att något så trivialt som ett brustet hjärta
kan leda till en sådan omfattande förändring
från liv till meningslöshet...
... i tio enkla steg
vägen till vägen ur allt tjafs
andetagens fiende
kärlek, hopp eller urslitna inälvor...
... vad är det för skillnad egentligen?

Nog nu...
det roliga är att jag alltid hoppas att ingen läser
mest för att jag är rädd att någon ska läsa in någonting
fast jag kan väl berätta det här och nu...
jag är genomskinlig och inte särskilt kreativ
... vad du ser och läser är verkligen så trivialt som det låter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 21:06



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Oj oj, du är BRA! Gillar verkligen den här.
Den tar sig in och kittlar långt där inne.
Shit riktigt jävla bra! Ja jag vet jag skriver
inte konstruktiv kritik, sorry!
2008-07-30

    *Zenobia*
vi är alla mer eller mindre genomskinliga....
2008-07-30

    inmeddiginålsögatkamel
Jag gillar det här. Mycket, mycket.

Att börja med orden
"jag är rädd"
kändes fint. ärligt, rakt.
och
"alla du
alla jag och alla sprickor"...

äsch.
låt mig citera hela texten.
2008-07-29

  Матрёшa
Åh, sånt här älskar jag när du skriver!! Alla dessa livssanningar som bara väller fram. GREAT! =)
2008-07-29

  Gunilla VIP
Vill kommentera, men vet inte vad.
Läser och något griper tag i mitt inre.
Din rädsla, som jag tror många delar.
Din uppriktighet och genomskinlighet,
som jag anar vill bli synliggjord.
Gripande text!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen