Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar rester

 

inget kvar att förlora

nothing left to lose

 

likt gatuhunden

letar

rester

 

sväljer allt

helt

kräks

 

nothing left to find

no leftovers

for me

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 23:21



Bookmark and Share


  Kalle.O
Jo då, du har ju oss!!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP