Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era häxor

 

irriterande svag

leder som värker

ett hav av grenar

borde flyga till rishögen

 

de ligger kvar

stirrar stumt på mig

medan jag tittar bort

och suckande går därifrån

 

men en dag

någon frisk och härlig

då jäklar

ska häxorna dras till bålet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 09:32



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Jävlaranamma som gillas!
2008-07-31

  Kalle.O
Härlig text som gillas!
2008-07-31

  Gunilla VIP
Och då brinner de
med sprakande flammor!
Allt har sin tid och plats
- sa man förr!
2008-07-31

  Michaela Dutius
Ord och inga visor är densamma tanke jag får av genomläsningen av en bra dikt. Ilska kan vara fruktbärande!
2008-07-30

  Bibbi VIP
Ja,"en dag"!
Då brinner det i Ullas trädgård...
2008-07-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Här var det ord och inga visor.... Härlig bestämd text!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP