Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gungar

Men shit asså. Andra dagen i rad som jag tycker det gungar på jobbet.
lixom guppar upp och ner på något lustigt sätt.

måste vara ett tecken att jag jobbar allt för mycket ?
redan tre dagar sedan semestern var slut.

borde nog sluta upp med detta som kallas jobb

nu slutade det gunga iaf - nog ett teckan att jag var inne på rätt spår.
Så nu drar jag hem. vem vet.. man kanske skulle ta och
"pull a sicky" resten av veckan.

hoppas inte chefen finns på poeter.se

Ps.
Om du har det Herman så är detta bara något jag plitade ner, självklart på min rast, för att kunna fokusera ännu mer på mina underbara stimulerande arbetsuppgifter. Love you Herman!
Ds.

hoppas verkligen han inte finns här. Eller över min axel...
ne inte någon där. phu!




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 16:33



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Förstår att det gungar i den här värmen på jobbet!!
Kul text om det hur det är och blir i vardagen igen*suck*...
2008-07-30

  Lyckohäxan Enediel
Haha ja jag ser att du redan har fått en analys här nedan :)

Skön text det här och ha en fortsatt skön arbetsvecka nu *S*
2008-07-30

    Nattviol
här kommer en knivskarp analys
på varför du upplever att det gungar:

Iron Maiden sätter sina spår!!!

likaså frekventerade besök
i hotellrummens minibar!

och sist men inte minst tanken på
utsvultna Stockholmshäxor i råkalla grottor
som under stor dramatik tillagar sin kvällsvard
på ödleextrakt, fladdermushjärnor och
unga oskyldiga poeter...

puss
(hälsa Herman by the way!)
2008-07-30

  Cris
:-) *pju*
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten