Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder dig ryggen


Dina ord så stygga
klyver din tunga

punkterar min trygga
tillvaros lunga

den del av min själ
som gett dig mitt hjärta

som ville dig väl
ej värdig så´n smärta


vänder dig ryggen
lämnar dig ensam

orden som hyggen
når ej längre fram




Fri vers av Nic
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-07-16 00:31



Bookmark and Share


    Mejja
Ord som svider och tär. Ja det känner jag här. Bra rimmat och trimmat.
2005-07-16

  Jessi
Bra skrivit om svek
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic