" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




"Coolt"

 

medelålders

snart gravt

men inte än

 

för idag fick jag

ett nytt epitet

från en poet

 

du är cool Ulla

 

det har ingen

sagt förut

vad coolt det känns

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-31 00:07



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Cooooooooolt:)
2008-07-31

  * Ammi *
jag förstår att det kändes coolt Ulla ..
2008-07-31

  Lilla My* VIP
Vilken varm känsla ett enda ord kan ställa till med*
Coolt*:)
2008-07-31

  Michaela Dutius
Underbart att känna att ett ord gör ens dag och din dikt är en underbar glad beskrivning av känslan
2008-07-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
HÄRLIGT!
2008-07-31

  Kalle.O
Utan att känna dig är jag nog beredd att hålla med av det lilla vi "pratat"...
2008-07-31

    Melona
Ja men du är ju både cool och klok
och en riktig hägertok!
2008-07-31

  Gunilla VIP
Gläds med dig!
Skön text! (Cool?)
2008-07-31

  Bibbi VIP
Jag tycker också Du är cool även om jag ej sagt det.
2008-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är bara att
ta till sig och
njuta och sig
tillbaka luta
att nån till
den coola-
kretsen Dig
vill sluta.
Grattis!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP