Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är aldrig enkel


- en enkel biljett till kärleken tack...

- tyvärr, vi har bara tur och retur
och det mesta är redan bokat




Fri vers av vetlandaslyna
Läst 1018 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-10-27 18:30



Bookmark and Share


  jonke
Det finns bra en enkel resa, om den går tillbaka är det bara egot som talar om att det är något han vill ha, kärlek är att ge,,,,,, utan att tänka på sig själv:-)
2009-07-03

    Issand. VIP
åh, så man måste tillbaka också... synd..

snyggt skrivet, minst sagt!
2009-02-22

  t_belle
träffande ord.. gillar det.. tyvärr är det ju sant oxå..
2008-10-29

  Ilona _L
Hi,hi,hi så cyniskt och väldigt bra, tyvärr...
2008-10-29

  Mats Henricson
Klart bra, komprimerat Och Suveränt ! Bokmärker !
2008-10-29

  *Yezze*
ja ofta man önskar en enkel biljett till kärleken.
så mycket budskap i din text.
2008-10-29

  Losnall
Bra dialog!
2008-10-29

  notsomad
Snyggt..mycket budskap på få ord.
2008-10-28

  claes fredelius
En av poesins absolut starkaste medel är det koncentrerade uttrycket som bara säger så mycket
Och som man kan tala om i timmar dagar och nätter
Det lyckas du bra med
2008-10-28

  © anakreon VIP
Fyndigt och alltför sant, dessvärre.
2008-10-27

  Just Emotions
jag gillade denna.. stämmer tyvärr..
2008-10-27

  vetlandaslyna
och dagens klyscha går till...VETLANDASLYNA!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna