Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har både filt och ica kort där hemma...


saft och bullar

öppet kvävande instängda kontorslandskap
flygande längtande tankar agerar flipperkula
mellan fängslande deadlines

jonglerar krav och förpliktelser
kastar boomerang med ångersten


tackar gud för minnen om härligare stunder

fläktande vindar på soligt hav
brännande glömskas sand mellan tårna
saft och bullar på evighetens filt


inte är väl dessa stunder förbi?




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-31 14:03



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Nee...men vardagen står för dörren...snart...
saft och bullar på evighetens filt..låter gott*
Stressdikt med varmt slut!!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten