Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sunryu


Kroppsspråk

Bortvänt ansikte-
rörelsen bort ifrån mig-
frustrationen




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-31 16:21

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  fågel grå
Har upplevt.
2008-09-15

  desperado
Så talande, känner smärtan och frustrationen när jag läser!
2008-08-10

  Cadena
Lätt att se framför sig och känna med!
2008-08-06

  Rachel Roth
så få ord och så starkt!
2008-08-04

    ej medlem längre
Mycket talande ...
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP