Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murar med ord

Jag murade med orden in min själ.

 

Tyvärr använde jag glas...




Fri vers av wedquinna
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna