Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här finns du här finns jag
levande charader......




Vilka är vi

 

fulpoeter

finpoeter

medmänniskor

motmänniskor

djurälskare

djurhatare

illojala

trogna

genier

humoristiska

gravallvarliga

ödmjuka

självtillräckliga

lättstötta

toleranta

fördömande

rabiata

storsinta

inskränkta

tålmodiga

välvilliga

illasinnade

konstnärliga

kluddare

avundsjuka

vänner

ovänner

 

ber om ursäkt om jag har glömt någon

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 22:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Och taket är tillräckligt högt för alla- utom för den som vill skada andra- den vill vi inte ha här
2008-08-02

  Kalle.O
Det sammanfattar nog alla:)
2008-08-01

  Lejonhjärtas poesi
Och det borde finnas plats för alla om vi visar varandra ömsesidig respekt.
2008-07-31

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, här är vi, vilken mosaik!
2008-07-31

  Anders Nordlander VIP
barn kanske
2008-07-31

  Bibbi VIP
Ja, i sanning en brokig skara!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP