Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser glitterstjärnor för oss

sluka mig sötnos
för du är så bra
och du är så söt när du sover



ingenting kan vara bättre
än när du ligger brevid mig i sängen
håller i min hand
som om det var det självklaraste i världen

eller när du ler
ett av dina snöleenden
och säger
'du är söt'
och kysser mig försiktigt
precis som om du är rädd för att jag ska gå sönder







du är så bra
och du är så söt när du är vaken




Fri vers av BABYSTAR
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 23:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Enkelt & snyggt!
Låter som kärlek.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR