Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vi möts igen


Om du är kedjan som fjättrar mitt sinne
länkad mellan denna vår värld och nästa
måste natten vara smidd av svärtad sorg
ty den bränner mina ord från andra sidan

Genom tårarna skymtar din bleka skugga
ett minne utblåst likt ett nedbrunnet ljus
endast mörkret minner om tider som flytt
blott smärtan föder barnet djupt där inne

Tills vi möts igen





Fri vers av Evigt liv
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-01 15:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Sorgligt vackert...lite skrämmande! Applåd!
2009-06-01

    Wewill
vackert!
2008-08-01

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv