Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ske din vilja, även här



with roughlived hair and the mood of it
we walk down the sun
du är dubblt så vacker
som du själv låter dig vara

Sommaren dansar framför oss
viskar och önskar
att vi ska leva
alla hennes drömmar

Skrattande ska vi dansa över dimhöljda ängar.
jag ska bära en klänning
som draperar min kropp och
smeker den,
du ska sjunga.
Then we´ll fuck
in the morninglight
with birds
singing as we come

Berg skall bestigas.
akompangerat av den långsamt dalande solen
brevid havet kommer vi sitta
under en filt,
berättandes sagor om världen
medans den rodnar
, brinner

Under natten talar vi med varandra,.
talar om kärlek, talar om krig
revolutionära idéer som lägger tiden i vår hand
och små saker bara vi förstår.

Hon går brevid mig
berättar allt detta
och mer därtill

pictures of life
that allways triumfs
over the real thing.




Fri vers av cecabom
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 18:38



Bookmark and Share


  Kalle.O
Håller med Larz, det var klockrent och mycket läsvärt!
2008-08-01

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs



"du är dubblt så vacker
som du själv låter dig vara" (sprängstoff!)

2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom